Loading Events

Parliament of Things, 24 hours in open Tolhuistuin

The office of the Parliament of Things is located in De Tolhuistuin in Amsterdam, which opens it’s doors for 24 hours! Discover the Tolhuistuin through the range of activities and events like live music, poetry, films, club night, eating together, in all corners of the site and architectural buildings.

Programma (in Dutch): midden in de Amsterdamse Tolhuistuin, temidden van de diverse bomen en struiken die nog stammen uit de Shell-tijd, staat de oude Plataan. Geluidskunstenaar Harpo ‘t Hart plaatst 29-9 samen met Josot Janamat en Thijs Middeldorp de Boommuziekmachine en zoeken het gesprek met deze boom die zoveel zag.

Kom verder langs voor dans, hiphop, presentaties, gesprekken en lezingen van onder meer Monnik, SLAA, Stichting Nieuwe Helden, Tenzij je een beter plan hebt, FIBER en Partizan Publik. Sluip de huiskamerconcerten van Excelsior Recordings binnen, het Plantenkabinet in de Open Coöp en de films van Eddy Appels.
Er zijn ook diverse betrokkenen en bouwers van het Parlement van de Dingen en Ambassade van de Noordzee, om verhalen en plannen rondom mens en natuur mee uit te wisselen. We hopen je te zien, rond het vuur, op de 29e (toevallig ook de feestdag van Sint Michael, waarop we de oogst vieren, en elkaar vast houden en het vuur geven voor de komende herfst en winterperiode).

Spread the word

Categories
Field
Latour

Cookies

We use cookies to analyize and improve your experience.